Szállítási díjtáblázat

Szállító Súly / Értékhatár Szállítási díj
Futárszolgálat + előreutalás 30 kg - ig 1000 Ft
Futárszolgálat + utánvétel 30 kg - ig 1500 Ft
Megrendelő - -
50 000 Ft feletti rendelés esetén (30 kg - ig):   ingyenes szállítás

Az árak forgalmi adót nem tartalmaznak.

Következő napi szállítás

A leadott rendeléseket lehetőség szerint még aznap postázzuk, és a futárszolgálat már másnap munkaidőben kézbesíti is. Kérjük, hogy megrendelése elküldésekor szíveskedjen megadni azt a telefonszámot is, ahol a futárszolgálat esetleges probléma esetén elérheti Önt.

Kérjük vegye figyelembe, hogy csak azon termékeket tudjuk ilyen rövid határidő belül eljuttatni Önhöz, melyek raktárról elérhetőek.

Nehéz csomagok szállítása

50 kg súlyhatárig tudjuk futárszolgálattal az árut kézbesíteni. Ezt meghaladó tömeg esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztetni tudjuk a szállítás formáját. Amennyiben Ön nem tudja megoldani az elszállítást, mi megkeressük a leggyorsabb és leginkább költségkímélő megoldást, hogy az árut akadálytalanul eljuttassuk Önhöz.

Külföldi szállítás

Jelenleg Romániába és Szlovákiába tudjuk eljuttatni az árut. Ennek költségéről a megrendelés befogadásakor tudjuk informálni Önt. Keményen dolgozunk azon, hogy megtaláljuk a legkedvezőbb szállítási formációt, s reméljük rövid időn belül sikerről tudunk majd beszámolni.

Részszállítás

Lehetőség van részszállításra is, de ez minden esetben a vevő költsége.